GANZ termékek

Egyedi tervezésű és gyártású termékeinket tökéletesen a megrendelőink igényeire szabjuk. Ebben segítségünkre van az energetikai gépgyártásban a cégünk és elődei által felhalmozott másfél évszázados tudás, tapasztalat, gyártási kultúra és igényesség.

HÍREK • Ganz szivattyúk Belaruszba is


  Az épülő Belarusz atomerőműhöz 2015-ben 8 nagy teljesítményű BPC-1800-as keringetőszivattyú készít a Ganz EEG Kft. Ezen kívül mintegy 90, különböző teljesítményű, 2-es 3-as és 4-es biztonsági fokozatú, nemesacél szivattyút is gyárt ide a cég, amelyek bóros víz szállítására is alkalmasak.  

  bővebben»


 • Sikeres fejlesztés valósult meg


  Az Új Széchenyi Terv keretében a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap finanszírozásával megvalósult  a Ganz EEG Kft. vízgépfejlesztési projektje, amelynek eredményeként ígéretes új termék egy konténeres mini vízierőmű született. 

  bővebben»


 • Jó évet zárt az Atomenergomas


  Megközelítette a 228 milliárd rubelt, azaz meghaladta az ezermilliárd forintot az Atomenergomas (AEM) Rt. megrendelés-állománya. A vállalatcsoport 2014-ben 77,3 milliárd rubel értékben kötött új szerződéseket – közölte Andrej Nyikipelov vezérigazgató.

  bővebben»

MINŐSÉG-
BIZTOSÍTÁS

Termékeink megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és független minősítő szervek által ellenőrzöttek összhangban ISO 9001, ISO 14001 és az OHSAS 18001 szabványok előírásaival.

bővebben»

 

 

GANZ ENGINEERING ÉS ENERGETIKAI GÉPGYÁRTÓ KFT.

 

A világ számos részében a Ganz név csaknem 170 éve egyet jelent a magyar mérnöki hagyománnyal,  innovációval és modern ipari termeléssel. Vállalatunk az 1844-ben alapított legendás Ganz-művek energetikai gépgyártásának folytatója, az energetikai iparban globálisan meghatározó szerepet játszó Roszatom cégcsoport tagja.

 

 

 

A 2008-ban létrehozott Ganz Engineering és Energetikai Gépgyártó Kft. magyar-orosz vegyesvállalat, amely az egyedi energetikai gépgyártás, vízgépek, szivattyúk, turbinák, atomerőművi és olajipari berendezések gyártásának meghatározó szereplője, amely komplett megoldásokat kínál a tervezéstől a gyártáson át az üzemhelyezésig és szervizig. A rendelkezésünkre álló mérnöki szaktudás, a vízgépes laboratórium és mérőkör lehetővé teszi szivattyúk és turbinák hatékonyságának felülvizsgálatát és hatékonyságnövelését, erőművi tervek honosítását és földrengésállósági megfeleltetés elvégzését is. 

bővebben»

A vállalatról


A Ganz EEG Kft. 2008 óta az orosz atomenergetikai ipar egészét átfogó Roszatom cégcsoporthoz tartozik. Tulajdonosa 49 százalékban a magyar Ganz Holding Zrt. Az 51 százalékos többségi tulajdonos az orosz Atomenergomas Nyrt., amelyhez több mint 50 orosz és külföldi mérnöki és energetikai gépgyártó vállalat tartozik.

A Ganz EEG Kft. olyan magyarországi középvállalat, amely 180-as dolgozói létszámmal és mintegy 14 millió eurós éves forgalommal rendelkezik.

Termékeink


A vállalat a több mint másfél évszázados magyar energetikai gépgyártói know-how birtokában átfogó tudással és tapasztalattal rendelkezik az egyedi termékek: kis, közepes és nagyméretű szivattyúk, vizturbinák, atomerőművi átrakóberendezések valamint hajtóművek tervezése és gyártása terén. Az egyedülálló vízgép mérőlaborunk lehetővé teszi a fejlesztést. Legújabb termékeink, a forróvizes és olajipari szivattyúk, valamint egy új fejlesztésű, mini konténeres turbina új piacokat nyithat meg a vállalat előtt.